Hangzhou Micker Sanitary Products Co., Ltd. udstiller på ABC&MOM/China Homelife i São Paulo

Hangzhou Micker Sanitary Products Co., Ltd. udstiller på ABC&MOM/China Homelife i São Paulo
Vi er glade for at kunne meddele, at Hangzhou Micker Sanitary Products Co., Ltd. vil deltage i ABC&MOM/China Homelife-udstillingen på São Paulo Exhibition & Convention Center. Denne fornemme begivenhed vil blive afholdt fra den 17. til den 19. september, og vi inviterer varmt alle vores værdsatte kunder og industripartnere til at besøge vores stand, C115.

Udstillingsdetaljer:

https://www.mickersanitary.com/contact-us/

Udstillingssted: São Paulo Exhibition & Convention Center
Mødestedsadresse: Rodovia dos Imigrantes, km 1,5, cep 04329 900 - São Paulo - SP
Standnummer: C115
Udstillingsdato: 17. til 19. september
Om os
Hangzhou Micker Sanitary Products Co., Ltd., etableret i 2003, er blevet et fremtrædende navn inden for import og eksport af højkvalitets ikke-vævede stoffer og færdige produkter. Vores forpligtelse til ekspertise og innovation har givet os adskillige certificeringer, herunder ISO9001:2015, ISO 14001:2015 og OEKO-TEX.

Med to fabrikker, der dækker et samlet areal på 67.000 kvadratmeter og en årlig produktionskapacitet på 58.000 tons, er vi udstyret til at imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores produktportefølje omfatterbabyservietter, skyllebare vådservietter, Makeup Remover Wipes, køkkenservietter,Voksenservietter,ansigt towels, engangs badehåndklæder,køkkenhåndklæder, voksstrimler, engangslagner og pudebetræk. Disse produkter er fremstillet ved hjælp af vores egenproducerede spunlace og spunbond non-woven materialer, hvilket sikrer overlegen kvalitet og konsistens.

Vores faciliteter har et rensnings-GMP på 100.000 niveauer, et 35.000 kvadratmeter stort produktionsværksted, et 10.000 kvadratmeter stort rensningsproduktionsværksted og et 11.000 kvadratmeter stort lagerområde. Vi implementerer strenge kvalitetskontrolforanstaltninger og har bestået forskellige sikkerhedscertificeringer, herunder US FDA, GMPC og CE. Vores fabrik opererer under et 6S-styringssystem for at sikre de højeste standarder for produktkvalitet.

Vi tror på at skabe stærke, langsigtede partnerskaber baseret på gensidig succes. Vores forretningsprincip om gensidige fordele har givet os et pålideligt ry blandt vores kunder i over 20 lande, herunder USA, Storbritannien, Korea, Japan, Thailand og Filippinerne.

Invitation
Vi er begejstrede for muligheden for at forbinde med vores kunder og partnere hos ABC&MOM/China Homelife. Slut dig til os på stand C115 for at udforske vores seneste innovationer og diskutere potentielle samarbejder. Din tilstedeværelse vil være en ære for os, og vi er ivrige efter at dele vores vision og løsninger med dig.

For mere information eller for at planlægge et møde med vores team, bedes du kontakte os på [Din virksomheds e-mail] eller [Dit firmatelefonnummer]. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores stand og udforske nye muligheder sammen.

Produktionsvirksomheden har en rensnings-GMP på 100.000 niveauer, et produktionsværksted på 35.000 kvadratmeter, et rensningsproduktionsværksted på mere end 10.000 kvadratmeter og et lagerareal på 11.000 kvadratmeter.

Indlægstid: Sep-04-2024